Käy se näinkin

torstai 27. syyskuuta 2012 Valeäiti 8 Kommenttia

Varasin kuvassa näkyvän aarteen jo etukäteen palkinnoksi päiväunitaistelusta, tai lohdukkeeksi sen häviämisestä. Laskin että se sulaa kätevästi siinä taistellessa.

Ja sitten se mokoma otti ja nukahti kertalaakista. Kauniita unia ja sinne jäi.

Nyt mä oon vaan kaappiläski sokerihiiri joka syö lohduksi ja ihan muuten vaan.

Ja nyt täytyy sitten taas leipoa kun joku on syönyt pakkasen tyhjäksi.


Varasin kuvassa näkyvän aarteen jo etukäteen palkinnoksi päiväunitaistelusta, tai lohdukkeeksi sen häviämisestä. Laskin että se sulaa kätevä...

Facebook-kommentit

Muut kommentit

8 kommenttia :

 1. Meidän neidille jostain syystä keskiviikot on pahimpia. Maanantaisin se nukahtaa suht. ok, kun iskä on saanut nukutettua koko viikonlopun paremmalla tatsilla. Tiistaina se aloittaa poukkaroinnin, testaa mihin äitistä on. Keskiviikkona se testi aina triplaantuu, en tiedä miksi. Ja sitten torstaina se näköjään antaa periksi.

  nim. eilen taas yli 20 kyykkyyn-nostoa, tänään vain 6. Ja mikä parasta, se näyttää vetävän ensimmäiset yli 1h unet kolmeen viikkoon!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, toivottavasti teillä helpttais pian. Mä mietin just etä meillä on kanssa selkäesti niin että viikonloput sössii tän koko jutun. Loppuviikosta on aina helpompaa, ja juuri tiistai-keskiviikko vaikeita rytmittömän viikonlopun jäljiltä. Kai se on kohta palattava natsirutiiniin, kun ei tää kään kivaa ole. Ja selkeästi päiväunet tarvitsee, kun nukkuu sitten 2,5h kun nukahtaa.

   Mä nostin eilen yli sata kertaa, en laskenut enää tarkkaan. Siinä viidenkymmenen kohdilla rupesi vituttaa.

   Poista
  2. mulla on ollut ihan natsikuri aina noiden unien kanssa, kun ne on aina olleet ongelma.

   Sen kun vain jaksaisi, ettei näyttäisi lapselle sitä omaa väsymystään. Jaksaisi olla vain se kone, joka nostaa sen lapsen uudelleen ja uudelleen sinne sänkyyn, ilman millaistakaan katsekontaktia, huulen kiristymistä tai huutamista. Itse erehdyin reilu viikko sitten ärähtämään, ja siitähän se helvetti sitten kaksinkertaistui. Nyt pitäisi yrittää pitää se sama rauhallinen linja. Pitäisi varmaan hankkia jotain kolmiolääkkeitä, että saisi itsensä pysymään rauhallisena joka ikinen päivä noissa tilanteissa.

   Poista
  3. samma här. voimia siskoseni, voimia. Myöskin siihen tulevaan koitokseen...;)

   Poista
 2. Tervetuloa osallistumaan arvontaan: http://dayafterday2012.blogspot.fi/2012/09/ensimmainen-arvontani_22.html
  :)

  VastaaPoista
 3. Ooh! Mitä herkkua tuo on? Onko se sitä sun porkkanakakkua?

  VastaaPoista

Kerro vaan, ihan rohkeasti.