Oma piha, ainakin melkein

perjantai 24. elokuuta 2012 Valeäiti 5 Kommenttia

Tämän "rytmin" hyvä puoli on se, että aamu alkaa naapurin päiväkodin päiväuniaikaan. Voi siis ottaa kello kahdentoista (aamu)kahvinsa puistoon ja toivotella tyhjälle puistolle hyvästejä ihan kansainvälisesti.

Btw, en olisi tätä päivää ihan uskonut näkeväni, mutta sen lisäksi että mulla on päälläni kaksi hurjaa väriä yhtäaikaa, puin ne samat lapsellenikin. Yök. Me mätsätään.

Raukka saanee siis kulkea mustana goottina kun talvikausi pian alkaa.


Tämän "rytmin" hyvä puoli on se, että aamu alkaa naapurin päiväkodin päiväuniaikaan. Voi siis ottaa kello kahdentoista (aamu)kahvi...

Facebook-kommentit

Muut kommentit

5 kommenttia :

 1. ai että tuota jetlagia. Ei käy kateeksi sitten lainkaan. Mutta ehkä se pian helpottaa? ylihuomenna? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ensi kuussa? jouluna? Keväällä? :) Ei tässä hätää, nyt olen löytänyt sisäisen rauhan asian kanssa. Tämä nyt on meidän rytmi niin kauan kuin on, siihen asti pidän Ykkösen himassa. Insinöörillä se tuska vasta onkin kun maanantaina alkaa normirytmissä työt...

   Oikeastaan aika hauskaa kun voidaan olla kylässä kymmeneen asti ja mennä keskellä päivää ulos päikkäreiden sijaan. Ja pakotettu perheen yhteine laatuaika on klo 04 aamulla keittiönpöydän ääressä :) Pitäiskö jatkaa tätä rytmiä..? ;)

   Poista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 3. Meidän pesue heräsi koko heinäkuun about klo 11, joten tuohan kuulostaa jo ihan normaalilta ;) Toivottavasti olonne normalisoituvat pian. Peukut pystyssä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noni, täähän on siis aivan normaali rytmi!

   Poista

Kerro vaan, ihan rohkeasti.