Koti-ikävä

torstai 2. elokuuta 2012 Valeäiti 6 Kommenttia

Nyt on vähän epätoivo päällä. Ykkönen on aivan yhtä sekaisin kuin Kakkosen syntyessä: se raivoaa, itkee, syö tuttia ja herää puoli kuusi aamulla huutamaan äitiä. Se ei vaan kestä että mulla onkin taas uusi vauva hoidossa. Ja se uusi vauva? Sekin on sekaisin kun oma äiti ei ole täällä. Ja se meidän oma vauva? Se on täysin vailla huomiota ja lisäksi kipeä. Se toinenkin vauva on muuten kipeä. Kumpikin yskii kuumeisena.

Meidän työpäivät kestää suunnilleen 11h, välillä 7-18. Eikä oikein uskalleta lähteä mihinkään biitsikatastrofin jäljiltä. Iltaisin taas ei enää ehdi mihinkään ennen Ykkösen nukkumaanmenoa ja sen jälkeen olen niin väsynyt että nukahdan autoon ja unohdan mitä tultiin ostamaan, kuten eilen Targetissa.

Sen ajan, jota en käytä kolmen vauvan suunnilleen tasavertaiseen sylittelyyn, ruokintaan ja vaipan vaihtoon, mietin mitä ruokaa seitsemänhenkinen perheemme tänään syön ja yritän raivata kaaosta. Insinööri on suureksi avuksi, mutta jotenkin tuntuu silti että tämä matka vie kaiken.

Elämä tuntuu juuri nyt aika samalta kuin 4,5kk sitten: opetellaan uutta arkea valtavassa univelassa.

Jotenkin olisi kiva päästä edes välillä vähän lomatunnelmaan. Että saisi shoppailla, käydä ulkona syömässä, tai nauttia auringosta pelkäämättä sen aiheuttamia palovammoja.

Toivottavasti edes osa meistä tottuisi tilanteeseen ennen kuin koko loma loppuu. Koska kotona on edessä uusi jet lag ja paluu arkeen ilman Insinööriä.

Apua.

Nyt on vähän epätoivo päällä. Ykkönen on aivan yhtä sekaisin kuin Kakkosen syntyessä: se raivoaa, itkee, syö tuttia ja herää puoli kuusi aam...

Facebook-kommentit

Muut kommentit

6 kommenttia :

 1. Voi tsemppiä muruliinit!
  Ajatteles, kohta olette jo kotona, ja silloine ei voi edes unelmoida siitä että ehtisi kauppaan joskus, kun siellä ei kuitenkaan olisi mitään ostettavaa.
  Toivottavasti vauvat on pian terveitä ja kunnossa.
  Ja sitäpaitsi, hyvin te ootte pärjänneet - ei edes yhtään tapaturmaa! (Kalifornian aurinkoa ei lasketa).
  Halaus!

  VastaaPoista
 2. Hei huomenna on perjantai, silloin toisten tyopaivan loputtua hyvalla omatunnolla lapsenvahdit vaihtoon viikonlopuksi ja meette shoppaileen/nukkumaan/surffaamaan. Toisten lapsien vahtiminen on niin paljon vaikeempaa kun omien kun kaikki rutiinit on niin erilaisia, ootte kylla parjanny tosi hyvin!!! Ja universumin olis sitten parasta muistaa kaikki toi teidan ansaitsema hyva karma kun ootte siella vauvan kanssa etta se saa olla kotona vahan kauemmin. Voimaa ja sisua sinne!!!!

  -Henkka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, lapsenvahtipalvelut otettu käyttöön! :)

   Poista
 3. Wou, aika vauhdikkaalta kuulostaa teidän meininki.. Kiitos kivasta blogista, varsinkin nyt olen seurannut mielenkiinnolla, koska olen vannoutunut Kalifornia-fani :) Oon tehnyt sinne vajaat 10 visiittiä ja ens alkukesästä on haaveissa taas parin vuoden jälkeen matka sinne suuntaan useammaksi viikoksi. Tuolloin matkaseuralaisina olisi myös lapset 2v5kk ja 8kk. Haavetasolla tosin ollaan vasta, katsotaan kuinka meiän (ja teidän!) käy siellä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Matkaan vaan! Ja kiitos kivoista sanoista! :)

   Poista

Kerro vaan, ihan rohkeasti.