Kolmea vaille oikea blogi

keskiviikko 8. elokuuta 2012 Valeäiti 10 Kommenttia

Aika kreisiä, tätä blogia tilaa jo 47 ihmistä. Niin monen ihmisen tietokoneelle pläjähtää nämä turhuudet saman tein, lupaa kysymättä.

Kun aloitin tämän vuolaan vuodatuksen alttarin puoli vuotta sitten, katselin ihmeissäni muita blogeja, joilla oli kymmeniä, jopa yli 50 tilaajaa. Joku jopa valitti että 50 mentyä rikki häntä on vähän alkanut ahdistaa suuri lukijajoukko ja on miettinyt tarkemmin anonymiteettiä. Naurahdin itsekseni moisia ongelmia, minä ja mun kuusi ihanaa (tuttua) lukijaa pärjätään oikein hyvin näin. Ne on ne "oikeat blogit", joilla on sitten tollasia ongelmia. Ja sitten niitä lukijoita tuli lisää, ja lisää. Enkä enää tunnekaan teitä kaikkia, ainakaan "oikeasti".

Kolmen klikkauksen jälkeen naamoja on tuolla sivussa 50, ja minäkin voin kehittää jonkun ahdingon. Puoli vuotta yhdestä hetken mielijohteesta, ja mulla on oikeasti oikea blogi. Nöyrin kiitokseni siis taas teille.

Aika kreisiä, tätä blogia tilaa jo 47 ihmistä. Niin monen ihmisen tietokoneelle pläjähtää nämä turhuudet saman tein, lupaa kysymättä. Kun ...

Facebook-kommentit

Muut kommentit

10 kommenttia :

 1. Kelaa kuinka monta lukijaa sulla oikeesti mahtaa olla kun harva taitaa tohon tilaajalistaan itseään laittaa! Lukee vaan oma-aloitteisesti ;) (tai sun fb-feedeistä klikkaillen)

  VastaaPoista
 2. Mä en tunne sua, enkä tilaa ja silti luen kaikki jutut :) Joten on niitä lukijoita kuules paljon enemmän

  VastaaPoista
 3. Sama juttu kuin edellisellä. Ihan olet tuikituntematon mulle mutta silti luen päivittäin. Joko iski ahdistus ;)

  VastaaPoista
 4. Ja minä käytän niin arkaaista keinoa kuin Blogilistaa... Että nyt sulla on kasassa ainakin 51 ;)

  VastaaPoista
 5. Hahaa ahdistu vaan oikeasti, meitä on vähintäänkin 52! Mä seuraan tätä blogia itsepäisesti kirjanmerkkien kautta.

  VastaaPoista
 6. Sama kuin edellisillä :) eli tekeekö se 53?

  VastaaPoista
 7. Itsekkin olen tähän suorastaan koukkuun jäänyt! Päivittäin tulee luettua kun joku kerrankin kertoo lähes realistisesti lapsiperheen elämästä :) Monia vastaavia tilanteita on omassakin arjessa tullut vastaan. Kiitokset mainiosta blogista!!

  VastaaPoista
 8. Meitä on kuule varmaan ainakin 150, jotka luke päivittäin, muttei tilaa! Mutta älä ahdistu pliis, vaan jatka samaan malliin! Täältä saa vinkkejä ja vertaistukea ja usein myös hyvät naurut (esim. toi ylempi postaus :D). Toisaalta myös rankimmista hetkistänne lukiessa voi huokaista helpotuksesta "onneksi meillä on vaan 1 ihana kullanmuru".. kunnes hetken hiljaisuuden jälkeen löytää sen syömästä kuulakärkikynää :)

  Tsemppiä vielä ameriikanlomaan ;) Täällä alkaa lämötilojen perusteella syksy tehdä tuloaan (hui).
  -tintti

  VastaaPoista
 9. Hihiii, 50 rikki! :) Nyt taytyy heti keksia joku ahdistus, tai pitaisko oikein ryhtya ihan oikeaksi bloggariksi ja jarjestaa joku ARVONTA? Miten sellainenkin tehdaan??

  Kiitos kaikille kauniista sanoista ja mukana hengaamisesta, you made my day <3

  VastaaPoista

Kerro vaan, ihan rohkeasti.