Jes! Ei!

lauantai 18. elokuuta 2012 Valeäiti 6 Kommenttia

Tiedättekö sen fiiliksen kun innostuu jostain täysillä ja sekuntia myöhemmin pettyykin? Tyyliin "ai niin JES kotona odottaa karkkipussi, EI saatana, karkkilakko"? Näinä JES-EI -hetkinä tulee yleensä sanottua juurikin nämä kaksi sanaa peräkkäin ääneen ja sitten joutuukin jo selittämään muille, mitä kivaa melkein tapahtui.

Viimeksi eilen jouduin sanallistamaan pettymykseni Insinöörille. Olin nähkääs huomannut aiemmin, että blogia on kohta kommentoitu 1000 kertaa. Niinpä päätin, että 1000. kommentoija saa jotain pientä yllätystä. Sitten eilen tuhat tuli täyteen. JES!

EI perkele. Se oli mun oma sisko.

Ja se nyt ei kyllä saa (enää) mitään ylimääräistä pientä kivaa.

Tiedättekö sen fiiliksen kun innostuu jostain täysillä ja sekuntia myöhemmin pettyykin? Tyyliin "ai niin JES kotona odottaa karkkipussi...

Facebook-kommentit

Muut kommentit

6 kommenttia :

 1. Myönnän, nauroin tälle ihan maha kippurassa!
  JES-EIKÄ!-ilmiö on niin tuttua.
  Viimeksi tänä aamuna.

  Jes: mulla on niihin X-juhliin se ihana turkoosi mekko.
  EIKÄ!: Se on ihan läpimärkä, koska en ottanut sitä pois pesukoneesta.
  Istun edelleen vaillinaisesti pukeutuneena koneen edessä ja lähtö juhtliin on kymmenen minuutin päästä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kerran vastaavassa tilanteessa revin vihoissani mekkoni pois paalta ja samalla rikki. Kylla, olin raskaana. Kylla, olin liian lihava mekkooni ja se jai jumiin paalle.

   Poista
 2. Ai että olet ihana ja tämä blogi on niin riemastuttavaa luettavaa! Löysin tämän blogin vasta ja nyt pitää hullun lailla ahmia vanhempia kirjoituksia!
  Kiitos jo etukäteen monista nauruista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai etta kun sanoit kivasti, tervetuloa! :)

   Poista
 3. eikös edes kun sun sisko on kuulema super ihq ja sillä on sua ikävä?... ;) blink blink. Odotan lahjuksia jo täällä innolla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, nice try :) Sisko saa odottaa suurinta osaa lahjuksista vahan tonne syksymmalle...:) Woody-raukka joutuu matkustamaan koko matkan muovipussiin suljettuna. Laatikko oli liian iso :(

   Poista

Kerro vaan, ihan rohkeasti.