Mitähän se suunnittelee?

lauantai 14. heinäkuuta 2012 Valeäiti 2 Kommenttia

Kuvassa näkyvä johto on omenakoneiden laturipiuha. Sohvan uudelleen järjestämisestä päätellen Ykkösellä on joku mahtava iCouch-idea.

Jäämme odottamaan tulevaa innovaatiota. Tai tulipaloa.

Kuvassa näkyvä johto on omenakoneiden laturipiuha. Sohvan uudelleen järjestämisestä päätellen Ykkösellä on joku mahtava iCouch-idea. Jäämm...

Facebook-kommentit

Muut kommentit

2 kommenttia :

 1. sohvaan upotetut kajarit? ja ruutu yhteen sohvatyynyyn? kyllä siinä passais muumeja katella :)

  Tohon matkusteluun liittyen.. Meillä piti Finskillä olla kerran lapsi tietyllä tavalla sylissä ja vöissä ja toisella kerralla sai nukkua tissillä.. taitaa olla vähän lenoemokohtaisia nää määraysten noudattamiset. Mutta tosiaan parasta varautua pahimpaan (ja tietty odottaa jotain yllättävän mukavaa!). Komppaan kanssa uusia leluja ehdottaneita. Piirrustusvehkeet mukaan ja tarrakirjasta tuli mieleen, että meillä ukko 1,5v tykkää Suomalaisesta kirjakaupasta löytyneestä magneettikirjasta. Paljon lastenohjelmia.. varmaan laturi ipadille :) Kantsii varmaan olla lyhyitä ja vähän pidempiä ohjelmia.. kun keskittymiskyky alkaa olla heikko, lyhyet (5min, esim Uki) ohjelmat viihdyttää paremmin. Muistat opetella kaikki hassuttelulaulut ja vedät niitä uudestaan ja uudestaan niin että naapuririvissä alkaa nousta puna rouvan kasvoille!

  Aika sissi oot kyllä kun tollaseen liemeen ittesi pistät, mutta kyllä te siitä hengissä selviätte! Tsemppiä ja jaksamista :) Kyllä ne lapset välillä yllättää positiivisestikin!!

  -tintti

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uuh magneettikirja kuulostaa täydelliseltä tolle!

   Muumisohva on myös mahtava idea, täytyy ruveta valmistamaan ja lyömään rahoiksi!

   Poista

Kerro vaan, ihan rohkeasti.