Matkustustreeniä

keskiviikko 25. heinäkuuta 2012 Valeäiti 2 Kommenttia

Ennen isoa matkaa on hyvä lähteä hetken mielijohteesta Lahteen yöksi mökkikauppoja varten. Ei ole kuulkaa pakkaukset valmiina, laskut maksettuina ja koti siistinä, mutta kai ne sitten ehtii tehdä to-pe yönä...

Jotta tunnelma olisi oikea perjantaina alkavaa matkustusmaratonia ajatellen, Kakkonen väänsi ensimmäiset kakat Kasarmitorilla, siis noin minuutin ajettuamme.

Ei se mitään. Etupenkillä on vallan hyvä opetella ad hoc vaipanvaihtoa. Oppi numero 1: muovipussi toimii mahtavana vaihtoalustana ja lisäksi siihen saa kaikki roskat homman valmistuttua. Oppi numero 2: vaimon olisi hyvä auttaa vaikkapa wet wipeja ojentamalla, eikä esim. kirjoittaa tapahtumasta reaaliaikaista selostusta blogiinsa. Kuulemma.

Edit: ja kun lapsi oli palautettu puhtaina vaippoineen turvakaukaloon, se puklasi itsensä märäksi. Oppi numero 3: never leave the house without plenty of wet wipes.Ennen isoa matkaa on hyvä lähteä hetken mielijohteesta Lahteen yöksi mökkikauppoja varten. Ei ole kuulkaa pakkaukset valmiina, laskut makset...

Facebook-kommentit

Muut kommentit

2 kommenttia :

  1. Munkin mielestä on tärkeämpää kirjoittaa blogia kuin auttaa vaipanvaihdossa! Sitä paitsi, me on yritetty, että vaippaa vaihtaa vain yksi henkilö, toinen voi olla tekemättä mitään sen ajan. (tämämtoimii vain niin kauan, kun lapsia on yksi. )

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No eikö?? Paljon tuottavampaa kuin joku erite-esterata.

      Poista

Kerro vaan, ihan rohkeasti.