Pieni herra O.A.K.

sunnuntai 6. toukokuuta 2012 Valeäiti 11 Kommenttia

Nyt on ristiäiset vietetty. Huh ja jee!

Yllätin itsenikin huippuunsa viritetyllä suunnitelmallisuudella, ja olimme tuntia ennen vieraiden saapumista täysin valmiit. Harkitsin jopa yhden ylimääräisen kakun tekemistä. Niin, niinhän siinä kävi, että "pakasteesta tarjoilut" muuttui kahdeksi suolaiseksi piirakaksi (tein perjantaina ja pakastin, miten aikuista!) ja yhdeksi hienosti koristelluksi (Kiitos Dr. Ötker -keiju!) suklaakakuksi. Lisäksi koti oli täysin epätavallisen siisti, jopa talvivaatteet siivottiin vintille. 

Selväähän se siis oli, että näistä tulisi meidän näköiset juhlat. Se tarkoittaa että mukana oli paljon mukavia ihmisiä, iloista tunnelmaa, mahtavia lahjoja, hyvin käyttäytyvät lapset ja hyvä sää. 

Se tarkoittaa myös, että kun ensimmäiset vieraat tulivat sisään, istuin sohvalla puolialasti vauva tississä kiinni. Ja että kolmisen minuuttia ennen kastetta Kakkonen töräytti viikon satsit housuihin. Korjatessani tilannetta (housut päälle hajua peittämään ja vuotoja estämään, en todellakaan ruvennut sitä hikikaapua kastemekkoa repimään siinä vaiheessa taas pois vaipanvaihdon nimissä) Ykkönen päätti korjata potin lopullisesti ja astui Kakkosen silmäkulman päälle sohvalla rymytessään. Lakerikenkä jalassa.

Lopulta kastetilaisuudessa olikin yksi aikalailla surumielinen herra, jolla oli paitsi kakat housussa, myös turvonnut silmäkulma. Sylikummi sai onneksi hienosti pidettyä herran jokseenkin hiljaa. Isosiskokin oli kiltisti, mitä nyt kopeloi sylissä äidin rintavarustusta ja toisti aina papin viimeisen sanan: "irti" "päivää" "aamen".

Nyt se on siis kuitenkin suoritettu, ja olemme vallan onnellisia taas.

Nimi päätettiin lopullisesti hetki ennen kasteen alkamista, saatte arvuutella alla olevasta kuvasta mikä siitä tuli :)


Mysteerin vastaus paljastettiin kasteessa.


Kiitos kaikille huippuhauskasta päivästä! Herra O ja Neiti E ovat nyt kumpikin varsin väsyneinä nukkumassa. Kohta mekin.

Nyt on ristiäiset vietetty. Huh ja jee! Yllätin itsenikin huippuunsa viritetyllä suunnitelmallisuudella, ja olimme tuntia ennen vieraiden ...

Facebook-kommentit

Muut kommentit

11 kommenttia :

 1. Onni Artturi Kilpinen?

  (:Lapanen

  VastaaPoista
 2. Mä oon tosi huono näissä, mut...

  Otso Aleksei? Oiva Aleksis?

  Eikä se Ylermi sit kuitenkaan kelvannut ;)

  VastaaPoista
 3. Onni on munkin veikkaus :) Muita en osaa arvata. Tai olisko se Ananias?

  VastaaPoista
 4. Hyviä veikkauksia, ei yhätkään oikeaa :) Onni on ihana nimi, mutta sen on eräs kaveri kyllä pilannut loppueälämäksi :D Ananias jäi nyt valitettavasti niinkuin Ylermikin :)

  VastaaPoista
 5. Oula Aslakki Kamppuri? Siilleen niinku peri pohjoseen tyyliin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, EI :D ihan etelän immeisiä ollaan :)

   Poista
  2. Ai EI, no ei sitten:D Onks hää Olli (niin ku mun ex oli)?

   Poista
  3. Ei ole Ollikaan :) Kohta on niin vähän O alkuisia jäljellä että lopetan vastaamisen :D

   P.s. en vaklaa täällä yleensä ihan näin tasaiseen tahtiin, nyt on menossa "nukuta vauva" treeni koneen edessä :D

   Poista
 6. Huh, onneksi tulin lukemaan kommentit - ehdin jo pelästyä, että JOKU on vienyt mun tulevan vauvan nimivaihtoehdot. Ei vois mitenkään antaa samaa nimeä kuin joku "tuttu", joten oltais (vielä enemmän) pulassa, jos pikkusisarus on poika :D

  Mutta nyt sitten veikkaan Ottoa tai Okkoa, vaikket varmaan enää vastaakaan mitään ;)

  VastaaPoista
 7. Pakko munkin on vielä veikata, vaikket vastausta kertoiskaan: Ossi.

  VastaaPoista

Kerro vaan, ihan rohkeasti.