Ihana Maria

perjantai 4. toukokuuta 2012 Valeäiti 8 Kommenttia

Olen virallisesti jäänyt koukkuun Subin "Iholla" sarjaan. Ne on vaan niin ihania ja fiksuja ja aitoja ja pohtivia ja hauskoja naisia. Ihania. Ja niin tuttuja. Vaikka elämäntilanteita on kuusi erilaista, jotenkin niihin kaikkiin voi samaistua. Osa onkin tosi lähellä omaa nykyistä tai entistä elämää. Olin niin Sini lukiossa, paitsi vähän ehkä tunnollisempi. Mutta yhtä laiska.

Oi Mutsikin vissiin kirjoitti tästä aiheesta, ja totesi että voisi vaikka rakastua siihen Heliin.

Mäkin olen ensifiilisten jälkeen vähän ihastunut siihen höpsöön Heliin. Ja aivan täysin olen kääntänyt kelkkani sen "Reinon vaimon" Marian suhteen. Aluksi en kestänyt sitä lässytystä ja ylipositiivisuutta (ylläri, eikö?) mutta nyt. Voi että. Kun siitä puhetavasta pääsee yli, niin onpahan ihku tyyppi.

Se onkin oikeasti perusiloinen mutta osaa olla myös v****tunut. Ja tietty sillä on myös hyvin samanikäiset lapset kun meillä, mutta sille se tuntuu olevan sata kertaa helpompaa. (Onkohan asennekysymys...? Eeeeei kyllä sen täytyy olla niin että sille on eduksi vähän isompi ikäero. Ja kivemmat lapset. Vitsi vitsi.)

Lopullinen ihastumiseni tapahtui tänään. Katsoin jakson jossa kaikki naiset puhui omasta ulkonäöstään. Kaikki tietenkin kriiseili. Paitsi tämä uusi lesborakkauteni, joka sanoi "Katselin tossa vartaloani. Täytyy sanoa että olen siitä todella ylpeä. Se on antanut mulle nämä kaksi ihanaa lasta, ja näyttää melko samalta kuin ennen raskauksia."

Just näin! Vartalot pitää meidät liikkeessä ja antaa meille lapsia. Kyllä niistä pitääkin olla ylpeitä, hitto vie.

Sitten se nauroi hillittömästi itselleen kun meikkasi ekaa kertaa vuosiin ja pieleen meni. Maria, I love you.

(kuva, jossa aivan liian laitettu Maria, pöllätty Subilta)


Olen virallisesti jäänyt koukkuun Subin "Iholla" sarjaan. Ne on vaan niin ihania ja fiksuja ja aitoja ja pohtivia ja hauskoja nais...

Facebook-kommentit

Muut kommentit

8 kommenttia :

 1. Täysin samaa mieltä! Todella koukuttava sarja ja ihania naisia kaikki. Ja alussa ärsyttävä Maria onkin yksi mielenkiintoisimmista. Mutta mun ihan ykkössuosikki on kyllä edelleen Pia. :D

  VastaaPoista
 2. Koukussa täälläkin, kauhulla jo odotan koska sarja loppuu. Mustakin kaikki on omalla tavallaan ihania naisia, mut Marian jaksoja odotan eniten. Ja tosiaan mukavan terve käsitys vartalostaan, olen omastani samoilla linjoilla, vaikka raskauden jäljiltä onkin mahaa vielä :)

  VastaaPoista
 3. Veera mä tykkään kans siitä Piasta! vaikka välillä se on musta vähän sellainen Aikuinen Nainen, joka ärsyttää. "Haluaisin vähän keskustella tämän herran kanssa", blaah, missä vaiheessa naisten täytyy ruveta puhumaan aikuisten kieltä?

  Sokerikorppu: muakin pelottaa jo sen loppuminen. Ja haluaisin kauheesti tavata näitä tyyppejä :) Saaran näinkin kerran kadulla. Ja sit oon miettiny sellaista, että haluaisin tehdä samanlaista dokumenttia omasta elämästä! Melkein joka tarhareissulla mietin millaista olisi jos olisi kamera siinä kädessä. Veikkaan että olisi ihan tervettä itsetutkiskelua moinen.

  VastaaPoista
 4. ääääää mäkin nii ihastuin Mariaan! Se on nii höpsön ihana :)ja sillä on nii hyvä asenne elämään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö! Nyt mä löysin sen bloginkin Kaksplussalta, hyvä asenne jatkuu!

   Poista
 5. mikä sen blogi on? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. http://blogit.kaksplus.fi/maria/kalkkunakaimat/

   Poista

Kerro vaan, ihan rohkeasti.