"Suloinen tyttö"

torstai 26. huhtikuuta 2012 Valeäiti 2 Kommenttia

Sukupuolisensitiivisyysneutraalisuusmikäsenytonhippiliike on näemmä taas muissakin blogeissa pinnalla. Mutsilassa asiasta on käynnissä mielenkiintoinen kommenttiketju, jossa vertaillaan neuvolakorttien satoa.

Käväisin eilen kahden lapsen voimin (melkoinen sirkus, josta selvittiin häkellyttävän hienosti) neuvolassa, Kakkonen oli näytillä sekä terkkarilla että lääkärissä.

Kotiin saatiin mahtava muisto kaoottisesta elämästämme, joka sai näemmä lääkärinkin pään pyörälle:

No onhan se suloinen.

P.s. Ei ole muuten mikään pikkumies. 5,7kg ja 57cm kuuden viikon iässä (syntymäpaino 3,3). Herran pystysuora +14% (maksimi +20%) kasvukäyrä sai jo aikaan pientä vihjailua: söisiköhän se välillä vaan lohduksi, vähän liikaa? (no shit, kun ei se muuten ole hiljaa niin tungetaan sinne sitte lisää maitoa!) Kohta ne varmaan laittaa mut tai vauvan dieetille. Eli nykyaikaisemmin karppaamaan.

Sukupuolisensitiivisyysneutraalisuusmikäsenytonhippiliike on näemmä taas muissakin blogeissa pinnalla. Mutsilassa asiasta on käynnissä miel...

Facebook-kommentit

Muut kommentit

2 kommenttia :

  1. Hahahaha! Täähän on ihan legendaarista kamaa, jota näytätte Kakkoselle sen rippijuhlissa. "Suloinen tyttömme!"

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Todellakin! Ja uudestaan ylppäreissä, ja häissä! Niin mun faija ainakin teki. Toisti samat ja kaikki nolot tarinat noissa kaikissa kolmessa. Nyt koko suku osaa ne ulkoa.

      Poista

Kerro vaan, ihan rohkeasti.