Siitä sen tietää

perjantai 20. huhtikuuta 2012 Valeäiti 2 Kommenttia

Voit olla varma että aamupäivä on ollut melko raskas, kun harkitset jääväsi nukkumaan vessan lattialle ettei se nyt s****na taas herää.

Tunnin taistelun (imetys, kanto, hyssytys, tutti, toistakaikkialusta) jälkeen kaksi lasta nukkuu ja yksi äiti hengittää taas.

....

Jahas, se ei nukahtanutkaan. Palaan työpisteelle.Kuva otettu noin kolme sekuntia tämän postauksen
alkukappaleiden kirjoittamisen jälkeen.
Hitto toi tuijottava silmä on ärsyttävä.

Voit olla varma että aamupäivä on ollut melko raskas, kun harkitset jääväsi nukkumaan vessan lattialle ettei se nyt s****na taas herää. Tu...

Facebook-kommentit

Muut kommentit

2 kommenttia :

 1. Se tunne kun ei saa lasta nukahtamaan toivottuna aikana on jotenkin NIIN ylivoimaisen toivoton.. Angsti nousee siina vaiheessa nollasta sataan noin viidessa sekunnissa ja tekee mieli itse saada itkupotkuraivari ja tivata lapselta (tosi jarkevaa, juu..) etta "Mikset sa vaan voi nukkua!?!?!" Siita kai sen huomaa miten tarkeeta puolikin tuntia omaa rauhaa tai unta voi olla! Tsemppia ja ihanaa kuulla etta oot loytanyt myos pilvilinnoja, siina toivossa (mutta myrskypilvien kauhussa!) taallakin eletaan, taa muksu tykkaa pitaa meita jannityksessa (onko, eiko, onko eiko naa nyt saannollisia naa supistukset :) ).

  -Henkka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oijoijoijiiii sieltäkö se tulee?? Tsemppiä jos näin on! Kohta se on anyway ohi ja seuraava tuska eikun onni alkaa ;)

   Ja mikähän siinä on että se nukahtaminen tai sen puute on niiiiiin sairaan ärsyttävää. En tajua. Kun ei se lapsi siitä kärsi jos ei nuku, eikä välttämättä itsekään jos ei ole valtava unentarve just silloin. Niin miksi sen pitää olla niin kamalaa jos ei uni tule?

   Poista

Kerro vaan, ihan rohkeasti.