Pirteä päivä

tiistai 17. huhtikuuta 2012 Valeäiti 3 Kommenttia

Hurraa, sain vaihdettua pottakuvan legomieheksi! Seuraavana jouluna kirjoitan muuten pukille kirjeen jossa pyydän InDesignin ja taidot käyttää sitä. Ja luovan suunnittelun / graafisen suunnittelun koulutuksen vaikka samaan syssyyn. Vaikka onhan toi PowerPoint myöskin oikein kiva työkalu tälläiseen säheltämiseen.

Päivä on siis tänään melko pirteä, vaikka yö oli taas sellainen etten edes jaksa selittää. Voisiko joku kuitenkin opettaa tolle tyypille että klo 05 on vielä aamuYÖTÄ, ei -päivää, eikä silloin siis vielä herätä oikeasti. Varsinkaan jos on herännyt kahden tunnin välein koko yön. Sain kuitenkin nukuttua tunnin mininokokset aamulla, joten johan jaksaa taas olla ja hengittää.

Ykkösen hakureissulla risteili sitten oikein pirteät ajatukset päässä. Mietin, mahtoiko kahvinkeitin jäädä päälle (normaalia). Sitten mietin, että no ei se mitään, jos koko kämppä palaakin niin ainakaan meillä ei ole ketään kotona kuolemassa (vähän vähemmän normaalia). Sitten aloitin mielikuvituskulutusjuhlan: mitä tavaroita korvattaisiin ja mitä ei? Minkälaisen upgraden voisi tehdä omaan kotiin ja elintasoon kun ostaisi vähemmän mutta parempaa? (ei enää normaalia).

Oikeasti, miettikääpä. Meillä on nyt kirjahylly, jossa on kirjoja. Kannattaisiko kotiin vol.2 ostaa vakuutusyhtiön rahoilla kirjahylly? Tuleeko niitä kirjoja enää ostettua luettavaksi fyysisinä vai onko ne vaan sisustuselementtejä? Ja jos niillä vaan sisustetaan, niin sitten en varmaan osta enää Bridget Jonesia vaan jonkin vähän älykkäämmän oloisen teoksen (Sota ja rauha nyt ensimmäisenä tulee mieleen).

Ja entä ne vaatteet? Saisi kerrankin rakennettua sen "klassisen" vaatekaapin jossa on ajattomat pakolliset ja sitten muutama kausivaate. Ongelma nimeltä teknisesti vanhentunut CD ja DVD varasto poistuisi kokonaan. Samoin liian pienet ja täynnä tahroja olevat lastenvaatteet -ongelma.

Astiastot saisi kerralla kuntoon nyt kun tietää jo mitä tarvitsee. Matosta saisi vähän hygieenisemmän (kunnes aikaa taas kuluu riittävästi). Sohva on kyllä niin hyvin palvellut, etten ehkä edes haluisi sitä vaihtaa...Mahtava ajatusleikki, jos ottaa oletuksena ettei kukaan kuollut ja tärkeimmät muistot (valokuvat ym) on säilyneet kuin ihmeen kaupalla.

Tässähän menee koko päivä.

Hurraa, sain vaihdettua pottakuvan legomieheksi! Seuraavana jouluna kirjoitan muuten pukille kirjeen jossa pyydän InDesignin ja taidot käytt...

Facebook-kommentit

Muut kommentit

3 kommenttia :

 1. Toihan on ihaa hyvaa miettelya!! Mulla vaan ongelmana, etta asun kerrostalossa ja viela oikein sisapihalla Pariisissa johon ei kylla millaan paase palomiehet letkuineen.....(vie naapurit + koko naapuruston kun talot on rakennettu kylki kylkeen...gulps...lisaksi kun on noita lemmikeita niin ovat nekin mokin sisalla...mut jos niinku sais sen palon rajattua omaan kamppaan...ja tosiaan lemmikit ei kotona niin ihan tahdellistahan ajattelua tuo on!

  T.Johanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ehkä se on osin jopa paikallaan miettiä mitkä kaikki asiat tässäkin kämpäsä on ihan turhia :D mutta koin vähän makaaberiksi sen että mun aivot oikeasti ajatteli että ei se mitään jos kämppä palaa, mitenhän mä hyöytyisin siitä?

   Olishan se nyt oikeesti aika horroria.

   Poista
 2. No juu...onhan se horroria...mutta jos ajattelee se silleen ettei mee kenellekaan henki ja oma kamppa vaan leiskuaa:-). Oliskohan aika siis uusia ihan muuten vaan kampan sisustusta.

  VastaaPoista

Kerro vaan, ihan rohkeasti.