Rakkaudesta vyöhyketerapiaan

keskiviikko 4. huhtikuuta 2012 Valeäiti 6 Kommenttia

Aaaaaaaah. 

Ykkönen omassa
käsittelyssään 1,5v sitten.
Viime yö: syöttö 21.30, nukkumaan 22, syöttö 01.00, syöttö 04.30, rinnalle jatkamaan unia 6.00. Tajuatteko?? Kaksi kolmen tunnin unipätkää. Ja ei yhtäkään itkua. This is amazing.

Herää kysymys, olisko tämä vyöhyketerapian ansiota? Ykkönen vietiin aikanaan 7-viikkoisena paineltavaksi, Kakkosen kanssa ajattelin ottaa varaslähdön. Koska niitä tunnin kestäviä itkuja ei vaan jaksa kuunnella, etenkin jos ei ole pakko. Eilen (oikeasti eilen, nyt muistan kun olen nukkunut) oli ensimmäinen käynti. Kakkonen näytti viihtyvän ihan hyvin ja oli illallakin melko rento. Ja sitten toi yö. Ah ja voih, toivottavasti tästä tulee tapa.

Jos tämä suuntaus jatkuu, saatan jaksaa jopa blogata!

Päivän kuvituskuva on meidän viimevuotisesta 365-projektista. Otettiin Ykköseen liittyvä kuva joka päivä syntymästä lähtien, ja julkaistiin Facebookissa / Flickr:ssä. Ihan järkyttävän ärsyttävä projekti, joka aiheutti jokailtaisen klo 23 "shit, päivän kuva on vielä ottamatta"-paniikin. Nyt jälkeenpäin projekti onkin tosi jees, se toimii hyvänä päiväkirjana Ykkösen ekalta vuodelta. Huomaan että muistan hyvin tiettyjä juttuja, koska muistan että siitä oli sellainen ja sellainen kuva ja oisko se ollu päivä 35. Raukka herra Kakkonen ei tule saamaan samaa projektia, hyvä jos jaksetaan kirjoitella jotain oleellisia juttuja vauvakirjaan (tyyppiin se oppi just kävelemään..). Insinööri on tosin aloittanut oman 365 -projektin, jossa se ottaa joka päivä suoraan edestä naamakuvan vauvasta. Vuoden päästä on siis tiedossa jännittävä evolutionaarinen video.


P.s. huomasin että tunnisteissa on "imetys", mutta en ole varmaan juuri mitään siitä kirjoittanut. Onneksi, saattaa moni nyt miettiä..mutta hiljaisuus kertonee siitä että ko. aktiviteetti on onnistunut tällä kertaa tosi hyvin, eikä siitä juuri ole raportoitavaa. Mutta voisinpa kirjoittaa joku päivä siitä suuresta huijauksesta joka imetykseen liittyy. Tiedättehän, se, jossa tuleville äideille ei kerrota miten saakelin vaikeeta perseilyä se on. Palataan tähän.

Aaaaaaaah.  Ykkönen omassa käsittelyssään 1,5v sitten. Viime yö: syöttö 21.30, nukkumaan 22, syöttö 01.00, syöttö 04.30, rinnalle jat...

Facebook-kommentit

Muut kommentit

6 kommenttia :

 1. Äh, miten mahtava tuollainen 365-projekti olisikaan vauvan ekasta vuodesta. Sääli, kun nyt on jo 10 päivää liian myöhäistä. :D Viime kesänä otin ja julkaisin pojasta yhden kuvan joka päivä 6-viikkoisen putkiremppaevakkomatkan ajalta, ja aika tiukkaa teki sekin. En silti huijannut kuin kerran!

  (Ja se imetys. Imetin ykkösipanaa yli vuoden ilman ongelmia. Nyt olen valmis laittamaan nahkarukkaset - ehe, ehe - naulaan kymmenen päivän jälkeen.)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nahkarukkaset, buahahahahaa ihan mahtavaa!! :D:D

   Onnea hurjasti pikku-Ellenistä, Hui mikä synnytys!! Toivottavasti alatte kohta kaikki toipua traumasta. Tsemppiä imetystuskaan, veikkaan että kohta sullakin helpottaa!

   Poista
 2. Mahtavaa! Parempien yöunien jatkumoa toivotellessa siis. Mä ainakin uskon tuon terapian voimaan! Meillä myös kiropraktikko auttoi tosi paljon ykkösen unien paranemiseen, ja nyt jo yhden osteopaatilla käynnin jälkeen kakkonen kääntyi sulavasti lähtöasentoon vatsassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Go hippihoidot go! Toivotaan että pikkukakkonen nyt tajuaisi pysyä oikein päin :)

   Poista
 3. Nimimerkki juuri matkalla omaan hippihoitoonsa :)

  VastaaPoista

Kerro vaan, ihan rohkeasti.