Tautilotto käynnistetty

maanantai 26. maaliskuuta 2012 Valeäiti 6 Kommenttia

Ykkönen palasi tarha-arkeen tänään. Nyt jännätään mikä parhaillaan liikkeellä olevista vitsauksista rantautuu meille:
 • Täit
 • Kihomadot
 • Oksennus- / ripulitauti
 • RSV
En edes tiedä minkä valitsisin, jos saisin. Ehkä sitten vaikka RSV:n, siinä me ollaan jo aika hyviä. 

Loppuun terveiset viuhtovalta letkumieheltä. Tänään opin, että se vehje pitää suunnata alaspäin jos ei halua suihkuja päälleen vaipan ohi.

Kuvaushetkellä lapsella taas puhtaat
ja kuivat vaatteet päällä. Äidillä ei.

Ykkönen palasi tarha-arkeen tänään. Nyt jännätään mikä parhaillaan liikkeellä olevista vitsauksista rantautuu meille: Täit Kihomadot Oks...

Facebook-kommentit

Muut kommentit

6 kommenttia :

 1. Onnea arvontaan! :D
  Minä valitsisin noista kyllä oksennus/ripuli taudin, mutta sinulla se taitaa olla turhan tuoreessa muistissa ;)

  Toivotaan kuitenkin, että saisitte korkeintaan nuhan! (Koska jotainhan sieltä ennemmin tai myöhemmin tarttuu. Murphyn laki.)

  Poikavauvan pissaa on välillä hauska napata lennosta vaippaan (toivoen siis, että vaippa on käsien ulottuvilla, jotta sen saa sinne vaippaan ;) ) Pian oppii kuitenkin huomaamaan milloin pissa on tulossa, niin ehtii suojautua, tai mieluiten vaikka heittää harson päälle, jotta poika itsekään ei saa osumaa kasvoihin. Voisi mennä aika iso herne nenään :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oksutauti me osataan kans aika hyvin kieltämättä :) Kuulin juuri että listaan pitäisi lisätä Rota. Se ei olis kovin pop.

   aika hyvin mäkin osaan jo noita suihkuja kopata omalla kämmenellä / harsolla / vaipalla. Mut hitto sitä välillä tulee paljon :D

   Poista
 2. Oisko sittenkin pitänyt tuoda teille tuliaiseksi weewee teepee jottei pääse yllättämään peepee?! :) Oli mun mielestä Macy'sin äitiysosaston (l. A pea in a pot tai jotain yhtä huvittavaa...) parasta antia.

  VastaaPoista
 3. Sun kysymyksenasettelu on väärin, koska oikea kysymyshän on, että missä järjestyksessä nuo taudit teille tulevat... ;) Lohdutuksena voin sanoa, että taudit vähenee olennaisesti kun lapsi kasvaa, meidän koululaiset on enää tosi harvoin kipeitä. Ja murkkukin enää harvemmin pissii päälleen ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mut pissiikö se sun päälle? :D

   Tajusin just; sen lisäksi että noi taudit tulee kaikki tänne jossain vaiheessa, nehän voi tulla päällekkäin! Jos kerran voi synnyttää oksennustaudissa, voi varmasti sairastaa esim. RS:ää samalla kun laattailee, pää on täynnä täitä ja persiissä kutittelee madot. Hyi.

   Poista

Kerro vaan, ihan rohkeasti.