Taas syvällä Strömsössä

lauantai 24. maaliskuuta 2012 Valeäiti 4 Kommenttia

Tein suklaakakun, se paloi.

Tietenkin.

Jos samaan aikaan riisuu taaperon ja valmistelee sen päivällisen, viikkaa pyykkejä, pitää vauvaa silmällä, vaihtaa omia vaatteita ja tietenkin myös roikkuu Facebookissa niin pieni kakun palaminen nyt on pienin mahdollisista pahoista.

Mutta ei se mitään, jos ei kakku kavereille kelpaa, karkkia on silti aina ja VIINIÄ. Taidanpa ottaa sitä lasin tai neljä.

Hyvää lauantaita kaikille!!

Tein suklaakakun, se paloi. Tietenkin. Jos samaan aikaan riisuu taaperon ja valmistelee sen päivällisen, viikkaa pyykkejä, pitää vauvaa ...

Facebook-kommentit

Muut kommentit

4 kommenttia :

 1. Todellakin pienin paha, olisi voinut käydä vielä niin että kiireessä olisit riisunut päivällisen, viikannut taaperon, roikkunut vauvassa, vaihtanut vaatteet kakulle ja facebook olisi palanut. Siis ajattele tota vikaa, OMG mikä katastrofus se olisi ollut!! Oisko elämää sen jälkeen, NO EI :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oh NO!! En tullut edes aatelleeksi moisia vaihtoehtoja. Täähän meni siis ihan hyvin.

   Möin kakun nimikkeellä "karamelli" niin upposi paljon paremmin. Eikä kellään lohjennut hammas. Joku otti jopa lisää, taisi se viinikin siis tehota.

   Poista
 2. Nousiko silmiin edes pienet kiukun kyyneleet kakun palamisen jalkeen?? Jos ei niin ei tosiaan haittaa! Itse muistan karuimman leipomiskokemuksen joskus vuoden takaa kun kokonainen munkkitaikina paatyi roskikseen ilman ainoaakaan paistettua munkkia :)Univelka sai aikaan niin suuren riittamattomyyden tunteen tasta kolossaalisesta epaonnistumisesta etta oli pakko tirauttaa pikku kiukkuitku. Ja paalle vahintaan yksi siideri (lue: ainakin kolme). Sa oot kylla ihan superaidin tasolla kun oot jo leipomassa, paloi tai ei!

  -Henkka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihme kyllä, ei! purin kiukun ihan perinteisesti kirosanojen voimin. Mutta itku tuli "eilen" kun tajusin hävittäneeni Ykkösen maidon reseptin (apteekista ostettava maidoton maito siis). Sitten tuli itku kun tajusin unohtaneeni hakea sen maidon uudella hankitulla reseptillä. Ykkösen aikana tuli myös suuri itku kun tiputin sen lasisen pöytälampun. Tiedäthän sellainen "Musta ei ole mihinkään ja kaiken mä vaan rikon varmaan tapan kohta ton vauvankin!!!" - itku.

   Poista

Kerro vaan, ihan rohkeasti.