Shoppailuhoitoa

keskiviikko 21. maaliskuuta 2012 Valeäiti 6 Kommenttia

Kyllä kunnollinen rahan tuhlaaminen aina kuulkaa vähän piristää mieltä.

Käytiin hakemassa Ykköselle kevätvermeitä, mutsille tehokkaampaa silmärinkula-be-gone-salvaa ja vielä jotain pientä kivaa: the vauvasormus.

Kiitos Ameriikan serkkujen, mekin olemme lanseeranneet perheessämme nk. vauvasormusten perinteen. Yksinkertaisesti; yhdestä kannetusta ja synnytetystä lapsesta saa yhden timanttisormuksen. Jenkeissä lahjuksen nimi on osuvasti "push present". Suosittelen perinnettä lämpimästi kaikille!

Kummasti tämäkin päivä maistuu paremmalta kun sormessa häikäisee uusi ihanuus.

Eikä myöskään haittaa yhtään että hyvä ystävä toi kotiovelle pullon viiniä, tulppaaneja ja söpöt vauvan sukat suoraan Alpeilta :)

Pyörähuoltoa odotellessa
Palkkiot yhteensä 20 kuukauden ja 34 tunnin työstä.

Kyllä kunnollinen rahan tuhlaaminen aina kuulkaa vähän piristää mieltä. Käytiin hakemassa Ykköselle kevätvermeitä, mutsille tehokkaampaa s...

Facebook-kommentit

Muut kommentit

6 kommenttia :

 1. Epistä, mäkin haluan vauvarinkulat (on muuten hienot!) =) Ja varsinkin typsystä joka syntyi käytännössä ilman kivunlievitystä, I´m so worth it! Silmien ympärillä oleviin rinkuloihin ei valitettavasti ole sellaista salvaa, joka ne hävittäisi, mä niiiin olen hävinnyt tämän(kin) pelin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, sen takia kato nää timanttirinkulat onkin hyvät: kiinnittävä huomion pois silmärinkuloista!

   Poista
 2. Hei mulla on silmärinkulat jo ennen ensimmäistäkään lasta! Oikein pelottaa että miltä mä oikeasti näytän jos joskus saan (ja toivottavasti saan!) jälkikasvua ja elän univelassa. Silmänympärysiho on niin ohut, että verisuonet ja kaikki kuultaa läpi, eikä edes valokynä auta!

  Kääk.

  T. Lapanen(:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo sama täällä, ollut jo lapsena pesukarhulook koko ajan. Saan vastailla aina "oletko kipeänä" kysymyksiin jos ei oo päivän meikit kohdillaan. Joe blasco kunniaan! :D

   Poista
 3. Minäkin haluan aloittaa perheessä tuollaisen timanttiperinteen! Täytyykin postittaa linkki blogiisi miehen sähköpostiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aaaaa tästä siis johtuu päivän suuret kävijämäärät! Kaikki naiset on pistänyt selkeesti viestiä eteenpäin :D

   Poista

Kerro vaan, ihan rohkeasti.