Mooses Junioria odotellessa

lauantai 3. maaliskuuta 2012 Valeäiti 0 Kommenttia

Uuh ja puuh. Joko edessä on kohta synnytys, tai sitten todella tuskaiset kolmisen viikkoa. Kolme päivää on nyt supistellut oikein kivasti, eilen ja tänään jo sen verran että alkaa sattuakin. On siis sanottava taas: Bring on the pain!

Ehkä vain viimeisimmillään raskaana ollut nainen voi ymmärtää, mitä tarkoitan kun sanon että toivoisin todella paljon enemmän kipua kehooni juuri nyt. Normaalisti kipu on tyhmää ja saisi poistua maailmasta, just nyt se olisi tosi tervetullutta.

No mutta sitä kunnolla kiristävää ruuvia odotellessa on hyvä miettiä, mikä tuon sisälläni jylläävän luusäkin (siltä se nyt tuntuu) nimeksi voisi tulla. Meillä ei oikeastaan ole kunnon nimiehdotuksia vieläkään, joten pian on mietittävä tosissaan ettei raukka saa sittenkin nimekseen Voldemar Zahir.

Onneksi vauva.fin nimikone tarjoaa paljon hyviä vaihtoehtoja. Henkilökohtaisia suosikkejani so far on ainakin Raikas, Jousia, Junior, Kauri, Elvis, Algot, Filemon, Mooses, Muisto, Mies ja Tami.

Siis miettikää, skidin nimeksi voisi antaa Raikas Mies. Tai Elvis Muisto. Tai Mooses Junior.

Taidan kuitenkin päätyä listoilta löytyneisiin absoluuttisiin helmiin. Ne nähtyäni taivas aukeni, enkelikuorot lauloi ja meinasin oksentaa naurustani kaikki kirkastui: Kakkosesta tulee Ananias Jerker.

Uuh ja puuh. Joko edessä on kohta synnytys, tai sitten todella tuskaiset kolmisen viikkoa. Kolme päivää on nyt supistellut oikein kivasti, e...

Facebook-kommentit

Muut kommentit

0 kommenttia :

Kerro vaan, ihan rohkeasti.