Happy happy joy joy

perjantai 23. maaliskuuta 2012 Valeäiti 7 Kommenttia

Voi ettien että, tämä tuuliviiri puhaltee vaihteeksi taas onnen tuulia. Juuri nyt on tämän Valeäidin elämässä nimittäin 502 iloista asiaa.

Ensimmäinen on se, että Kakkonen (edelleen jatkuvista ja pahenevista mahakivuistaan huolimatta) nukkui vihdoin viime yönä niin kuin kilttien vastasyntyneiden kuuluisi: klo 21.30-07, heräten vain kaksi (!!) kertaa syömään välissä. ISOJEE! Toinen on se, että pääsen tänään kampaajalle ensimmäistä kertaa 1,5 vuoteen. Pikkumies tulee mukaan, mutta ehkä se on silti kanssa ISOJEE, sen verran pahalta tämä reuhka nimittäin jo näyttää.

Ja ne 500 muuta iloista asiaa? Ne olette te, rakkaat lukijat. Kuluneella viikolla on tapahtunut jokin aivan käsittämätön nousukausi, jonka ansiosta tätä pikkuruista blogia käydään päivittäin katsomassa noin 500 kertaa. Se on ihan hurja luku, enkä voi muuta kuin nöyrästi kiittää.

Tämän blogin kirjoittaminen on edelleen (tai ehkä etenkin nyt) kahdenkin lapsen kanssa ollut todellinen henkireikä, ja teiltä tulevat lukuisat kommentit ovat aivan mahtavia. Joten iso pushalkiitoskummarrus teille, jatketaan samaa rataa :)


Eikä tätä päivää muuten yhtään huononna se, että ulkona on noin älysiisti kevätsää, jonka seurauksena siivottiin koko koti tänään. Eikä se, että juuri ostettu vaaka näyttää -9kg synnytyksestä. Eikä se, että tänä viikonloppuna on kaikenlaista kivaa suunnitteilla. Eikä se, että jäin juuri yksin kahden lapsen kanssa kotiin kun kumpikin piti nukuttaa päiväunille, enkä edes tajunnut sitä. Hoidin vain hommat ja hyvin meni.

Voi ettien että, tämä tuuliviiri puhaltee vaihteeksi taas onnen tuulia. Juuri nyt on tämän Valeäidin elämässä nimittäin 502 iloista asiaa. ...

Facebook-kommentit

Muut kommentit

7 kommenttia :

 1. Hei, luin blogisi läpi kokonaan ja aivan hervottoman hauskoja juttuja. Kiitos näistä :) T: Mervi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ohhoh, miten ihmeessä jaksoit?! :D kiitos ja tervetuloa sinullekin!

   Poista
 2. Kiva kuulla että täällä käy muitakin kuin minä(; Roikun täällä aina muutaman kerran päivässä kärkkymässä että joko olisi uusia päivityksiä tullut? Tämä on ehdottomasti paras blogi mitä luen! Ethän muutu kyyniseksi, vaan säilytät lämpimän asenteesi lapsiisi, vaikka nyt olisikin rankkaa? "Vuoden mutsi" huumori on ihan hauskaa, mutta niin ronskia kieltä jaellaa nykyään useammassakin blogissa, ja sinun blogisi on virkistävän erilainen koska uskalla kuitenkin näyttää olevasi lapsiaan rakastava äiti(eikä vaan apinoitaan rakastava mutsi). Jatka siis samalla linjalla! Täällä on yks fani(:

  T:Lapanen(:

  VastaaPoista
 3. Olen samaa mieltä anonyymin kanssa, sulla on kaunis mutta sikahauska tapa kirjoittaa elämästäsi. Meillä on aika samanlainen (huono...? ;) huumorintaju =) Ja hienoa että olet saanut vähän nukkuakin, jaksatpahan sitten ainakin päivitellä tätä blögiä :)

  VastaaPoista
 4. Voi että teidän kanssa, tässähän vallan punastuu! Lapanen, kiitos kovasti kauniista sanoista ja hyvästä pointista: tosiaan monessa paikassa lasten "haukkuminen" menee vähän överiksi. Olen pyrkinyt ja pyrin vastaisuudessakin pysyttelemään tosiasioissa: meidän ipanat on ihaninta mitä voi olla, mutta vievät samalla säännöllisesti järjen :)

  Nuppu: selkeästi ihan yhtä huonoa läppää, juu :) jatketaan siis kumpikin samalla linjalla! :D

  VastaaPoista
 5. Samaa mieltä täälläkin, tää blogi on ihan parhautta! :) Tulee todennäköisesti erittäin pahat vieroitusoireet, meil on nimittäin molemmat huushollin kannettavat rikki. Nyt on lainakone vähän aikaa käytössä ja oli heti pakko tulla tänne (oikeesti pitäis mennä maksamaan laskuja verkkopankkiin)...

  Noihin mahavaivoihin: meillä auttoi vauvahieronta. Tai vyöhyketerapiaa se on. Ajattelin, et olis ollut ihan huuhaajuttu, mut oli kyllä meille suuri apu ja samaa olen kuullut myös muilta. Jotenkin etäisesti vielä muistan, miten kanniskelin selkä kaarella huutavaa lasta, joka ei rahoittunut niin millään... Olin "hieman" epätoivoinen olo. Mutta mikä omituisinta (seuraa jonkinsortin avautumista, varoitan :D), niin tuo on jo unohtunut ja mulla on taas vauvakuume! Huhhuh... :P Miehelle itkin tässä joku ilta, et mulla on myös ikävä sitä vauvamahaa (mies kylläkin muisti vain, et sähän olit silloin ihan kuin persiiseen ammuttu karhu-koko ajan). Ei oo kyl hitustakaan järkeä tässä touhussa... :D

  Samaa mieltä muuten tosta lapsien "haukkumisesta". Kyllä mäkin olen sitä mieltä, että oma lapsi on ihaninta mitä voi olla, vaikka kaikki mehut se musta imeekin. 8)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sanna! Ja nyt sinne verkkopankkiin, hus :)

   Me käytiin myös Ykkösen kanssa vyöhyketerapiassa, tuntui auttavan. Nyt varasin myös jo ajan Kakkoselle, mutta saatiin vasta neljän viikon päähän sen. Toivottavasti saadaan peruutusaika aiemmin, ainahan noilla jotain vaivaa on johon se hieronta auttaa, vaikka vähän hippien hommaa onkin :)

   Ja hei siitä sit vaan vauvahommiin :D Onhan se maha aika kiva vaikka onkin persiiseen ammutulla karhulla..;)

   Poista

Kerro vaan, ihan rohkeasti.